Emine Birler Anaokulu
Tepeardı Mah. Kösedağ Cad. No13/1 Suşehri/SİVAS
yok

VİZYON

Çocukların gelişim düzeylerini temel alarak çocuk merkezli, yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, yaratıcı ve eleştirel düşünen, toplum bilinci ve sorumluluklarının farkında olan, kültürel değerlere önem veren öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.

MİSYON

Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluğuyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, yaratıcı, keşfedici ve problem çözücü öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Yarım Gün İkili Eğitim

Yarım Gün İkili Eğitim